Assalammualaikum,Selamat datang ke Lid Beauty Mall

COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SET

25comments

COLLAGEN VIT E WHITENING BEAUTY SET 
 RM65.00 + RM6 POSLAJU (Untuk stok 1-2 bulan)

FUNGSI:

♥ Memutihkan wajah
♥ Menghilangkan bintik-bintik hitam, jerawat dan bekas jerawat di wajah
♥ Mengecilkan pori-pori
♥ Menganjalkan kulit wajah
♥ Membuat wajah putih dan berseri

KOMPOSISI:

♥ COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SOAP
♥ COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY DAY CREAM
♥ COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY DAY CREAM

CARA PEMAKAIAN:
♥ Krim Siang (Kuning) Vit. E - dipakai siang hari dengan cara menyapau rata secara nipis di serata wajah
♥ Krim malam (putih) untuk dipakai waktu malam selepas membasuh kulit dengan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah.
♥ Dapat digunakan sebagai alas bedak / pelindung dari sinar matahari.
♥ Wajah akan kelihatan bersih dan putih dalam masa secepat 1 minggu.
Share this article :

+ comments + 25 comments

Anonymous
4 September 2012 22:06

Mana boleh I dptkn set collagen plus vit e ni..pls sms I @ 0193266632. Terima kasih

Anonymous
19 December 2012 19:52

salam nak tanya ada tak jual stokis yang jual collagen plus ni di perlis

Anonymous
21 December 2012 21:40

produk indonesianya di kota mana neh ???

Anonymous
26 February 2013 14:58

kat malaysia ad jual x?

Anonymous
24 March 2013 23:12

Rm65 1set .. Atau satu barang ?
Please reply at my email
kharinah@azmilaw.com or wany_cool95@yahoo.com
thank you ..

Anonymous
29 March 2013 13:44

kat kedah boleh dapat collagen plus vit e kat mana ye?

Anonymous
5 April 2013 15:40

kalau pakai ni ada side effect x? muka merah2 ke ..naik ruam ke ?

Anonymous
10 April 2013 12:49

pakai collegen ni kulit muka mengelupas x?

20 April 2013 12:53

Blh call no ni 01114609765 utk harga borong dan retail.. Tq

24 April 2013 02:57

Kak, apa side effect kalau kita pakai produk ni??

Anonymous
2 May 2013 21:40

mahal

8 May 2013 11:41

blh col no ni harga murah collagen plus vit e....0193939904...

Anonymous
26 May 2013 13:33

Produk ni mmg berkesan..sy pengedar dan juga pemakai..serius berkesan..ramai yg ingin memilikinya setelah melihat perubahan pada wajah sy..syjual rm25 satu set ..berminat? Hubungi sy di twitter..@NHABMG

Anonymous
30 May 2013 05:10

Sis, krim malam melekit macam krim natural 99 x?

Anonymous
29 June 2013 04:20

Mahalnya..org len jual paling tinggi 35 jekk..

Anonymous
1 July 2013 16:50

mahalnya produk u... tak ikut market price ke?

Anonymous
8 July 2013 21:34

Nak collagen plus vit e ...I ade murah je ..1set rm30 ..pos laju rm6 ..

Anonymous
8 July 2013 21:35

Boleh call 0173071530 untuk harga murah ..nk borong lagi murahh!

Anonymous
19 November 2013 15:35

boleh hubungi 0174884229 (pn.anis)untuk harga retail & borong

Anonymous
23 January 2014 21:19

Salam. Sorry ragu-ragu sikit kak. Ada orang cakap produk ni ada bahan placental enzyme. Placental tu bukan urine baby ke? Halal tak?

Anonymous
30 January 2014 00:14

produk nie x ada side effect ke?

Anonymous
10 February 2014 09:18

kenapa sy guna produk ni jerawat makin banyk tumbuh di muka..adakah ia salah satu dpd kesan penggunaannya.. apa yg ptt sy prlu buat, adakah sy ptt teruskan penggunaan produk ni. sy telah mnggunakan produk ni baru 3 hari.. sy tktk muka sy akan jd makin teruk..

Anonymous
10 February 2014 09:22

kenapa sy gunakan produk ni muka makin berjerawat..adakah sy ptt truskan penggunaannya?

Anonymous
22 February 2014 15:45

product ini tiada apa2 masalah pun....muka akan keluar jerawat bila 1 minggu pakai disebabkan..proses pembuangan dari liang2 roma..(minyak) selepas itu tiada masalah...ramai yang telah guna product ini...tetapi ada sesetengah pihak yang tidak begitu berpuas hati lalu menaburkan fitnah...mintak pihak yang menaburkan fitnah menunjukkan bukti ujian makmal ...supaya semua pihak jelas...

Post a Comment

 
Copyright © 2012. SIHAT ANGGUN LANGSING - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Lin Ariff
Proudly powered by Blogger