Assalammualaikum,Selamat datang ke Lid Beauty Mall

ZIRANA 5-in-1 SOFT CORSET / KORSET LEMBUT

12comments

ZIRANA  5-in-1 SOFT CORSET / KORSET LEMBUT

 RM80.00 + RM6 POSLAJU



PRODUCT PALING LARIS DENGAN TEKNOLOGI TINGGI

Pakaian Dalam Pembentukan Kontur Badan Ber-FIR.

Setiap wanita inginkan bentuk badan yang cantik, berpotongan dan menggiurkan. setiap kita juga mahukan tubuh badanyang sihat dan fizikal yang cergas. Semua ini boleh menjadi kenyataan dengan ZIRANA 5 IN 1 INFRARED KORSET


APAKAH ZIRANA 5 IN 1 INFRARED KORSET???

ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SOFT CORSET ialah pakaian dalam yang dilengkapi dengan Cahaya InfraMerah Jarak Jauh (Far Infra Red Rays). Set ZIRANA 5-in-1 ini mengandungi:-

1) UNIT PEMBENTUKAN KONTUR BADAN (camisol)- melangsing dan membentuk badan dan membentuk payu dara yang mempesona.

2)UNIT PEMBENTUKAN KONTUR PINGGANG (short pants)- melangsing dan membentuk kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.

3) UNIT PEMBENTUKAN KONTUR PINGGUL ( panties)- mengempiskan perut yang buncit dan membentuk kontur pinggul agar lebih menarik dan montok.

4) UNIT PEMBENTUKAN LENGAN ( hand sock x 2) - membentuk lengan lebih kemas dan tidak menggeleber

Set ZIRANA 5-in-1 FIR CORSET ini direka untuk memberi lebih 70% kesihatan dan 30% membentuk kontur keseluruhan badan supaya nampak menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang. Teknologi pembuatan ZIRANA 5-IN-1 FIR ini adalah yang terbaik, gabungan pakar-pakar perubatan dan kecantikan Japan. Fabriknya adalah fabrik berteknologi tinggi dan canggih.

KELEBIHAN FIR:-

•Memperbetulkan perjalanan darah dalam tubuh.
•Meningkatkan kadar metabolism.
•Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan.
•Mengelakkan pertumbuhan bakteria.
•Mengeluarkan peluh asid.
•Menggalakkan tumbesaran lebih teratur.
•Mengekalkan kesegaran badan.
•Mengurangkan kandungan asid dalam darah.
•Menghilangkan kesakitan pada tubuh badan atau tempat yang sakit.
•Tidur lebih nyenyak.
•Menghilangkan bau badan.
•Menghilangkan kulat dan fungus.
•Membersihkan udara dalam badan.
•Mengekalkan kepanasan suhu dalam badan.
•Membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik



FIRST CLASS BEFORE & AFTER SALES SERVICE.....!!!
Share this article :

+ comments + 12 comments

Anonymous
16 March 2011 10:19

brapa arga ni?

16 March 2011 18:29

ANON: ZIRANA ni hanya rm90 Free poslaju :-)

Anonymous
15 April 2011 19:39

kak~ ada lagi stok ke crset ni~ berapa total~ sy berminat la

m3llis49@yahoo.com

Anonymous
21 April 2011 10:26

nak tanye..nape murah sgt?sy penah beli 5 pasang korset semua harga range RM100-RM200..tp at the end..xbkesan..then korset cepat koyak+ sy berdiet..ny tnye kelebihan korset ni berbanding korset lain..n jenis material korset ni

Anonymous
29 October 2011 15:23

harge utk zirana 5 in 1 bp?

Anonymous
20 September 2012 17:20

salam kak Lid

sye nak tnye klu nak beli ZIRANA 5 in 1 & ZIRANA MAN 3 in 1 berapa? Akak kat area maner ye.....

13 November 2012 16:39

Saya pernah guna n beli set zirana 5in1 kat kedai online baru2 ini.komen saya mula2 pakai mmgla kainnya selesa n lembut.but aku br ja pakai dlm 1weeks kainnya da nak terkoyak dikatakan dlm iklan online shop tu kainnya sgt elastik n free size smpi 90kg pun blh pki.aku blm smpi 90kg lagi la but bodyku mmg gemuk.aku x nya buruk2kan korset zirana 5in1 ini but ini adalah pengalamanku sndri.sbgi pengguna korset zirana ini saya rasa tertipu n indah kbr dr rupanya produk ini.slm 1mlysia n peace no war..:-)

14 November 2012 00:18

mulan007

so far ... kaklid pakai korset yangs ama Ok Ok saja .. meregangtapitidaklah koyak rabak .... cumanya kalau badan terlalu bear .. mungkintak boleh masuk kot ....

errrr .. you beli ngan saya ke?

saya dah jual ratusanhelai zirana ni .. so far ...my customers takder yang komplen .. malu2 kucing kot .... hehe

25 February 2013 15:44

ada jual lagi tak set zirana ni

awin
14 March 2013 06:56

Pakai je or da kna pkai krim skali? Tp sy xtau Klu nk beli size pe leh tlng?

Anonymous
24 November 2013 00:27

Mmg x de saiz...

Post a Comment

 
Copyright © 2012. SIHAT ANGGUN LANGSING - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Lin Ariff
Proudly powered by Blogger